Velikom brzinom nam se bliže blagdani, a vi nemate još pripremljen božićni poklon za svoje najdraže? Ne znate zapravo više ni što bi im kupili jer ste izrotirali sve moguće ideje?

Evo nekoliko prijedloga za koje mislim da nikada ne možete pogriješiti!

1. MIRISNE SVIJEĆE ZA BOŽIĆNI POKLON

Mirisne svijeće

Mirisna svijeća je postala sinonim zime i blagdana radi pridonošenja ugođaju. Na našem tržištu se mogu pronaći zaista mnogo brendova svijeća s različitim mirisima i cjenovnim rangom. Osobno, najviše preferiram Yankee candle jer po kvaliteti i cijeni su zaista najbolje. Najveća svijeća ima čak do 150 sati gorenja, tako da se definitivno isplate uzeti. Naravno, postoje i povoljnije verzije koje se mogu pronaći u Lidlu (blagdanska ponuda), Ikei, Emmezetti i raznim drugim robnim kućama.

2. KNJIGA

ideje za božićne poklone
Knjige

Dobra stara ideja samo ako znate kakve knjige voli osoba kojoj kupujete božićni poklon. Izbor je i više nego opsežan na našem tržištu od raznih knjižara i online dućana. Na vama je da odaberete žanr, no to može biti knjiga o motivaciji, kuhanju, biljkama, filmu ili glazbi. Naravno, tu su klasični ljubavni i krimi romani, sve ovisi što osoba kojoj kupujete voli čitati.

3. OKVIR ZA SLIKU ZA OSOBNIJI BOŽIĆNI POKLON

ideje za bozicne poklone
Okvir za slike

Jedna jako zgodna ideja za malo osobniji božićni poklon. Osobi kojoj darujete okvir možete dati razviti neku vašu zajedničku sliku i staviti ju unutra u okvir. Jedan zaista predivan poklon i ideja za božićni poklon, dar koji možete pokloniti svojim roditeljima, bakama ili djedovima, a zaista je povoljan.

4. TOPLI ZIMSKI ŠAL

ideje za bozicne poklone
Zimski šal

Apsolutno nikada ne možete pogriješiti nekim mekanim i toplim zimskim šalom, bilo da kupujete za mušku ili žensku osobu, djevojku ili dečka, mamu ili tatu te djeda ili baku. Jedan brzopotezni poklon za koji ne morate znati nečiju veličinu odjeće.

5. UKRASI ZA DOM

božićni-poklon
Božićni ukrasi za dom

Idealan poklon za sve svekrve, punice i snahe je ukras za dom. Preporučujem da malo pogledate po raznim handmade štandovima u šoping centrima jer se znaju pronaći prekrasni ručno izrađeni unikatni komadi! Takvi pokloni su uvijek poželjni i dobrodošli.

6. BILJKA

božićni-poklon
Božićna zvijezda

Da, dobro ste pročitali. Ovo nije poklon za “biljkoubojice” odnosno ljude kojima će biljka uvenuti nakon tjedan dana. Ako osoba kojoj tražite poklon voli biljke, zašto joj ne biste poklonili neku neobičnu i zanimljivu biljku? Ako nemate ideje, Božićna zvijezda je uvijek dobar odabir i klasik za blagdanski poklon.

7. BOŽIĆNI PULOVER

Božićni pulover
Božićni pulover

Neki bi rekli da je ovo totalni klišej, no realno je jedan od najtradicionalnijih poklona u povijesti Božića. Bake su nam plele pikave pulovere koje smo nosili sa suzom u oku, no danas možete pronaći i više nego nosive i mekane božićne pulovere s raznim uzorcima u bojama po pristupačnim cijenama. H&M je jedan od poznatijih gdje bi se trebalo naći izbora, ali danas većina streetstyle brendova imaju takve pulovere u ponudi.