Kao osoba koja ima dioptriju i nosi naočale od svoje trinaeste godine, mislim da mogu slobodno reći kako mi je kupovanje novih okvira uvijek bila muka. Obilaženje raznih optika u potrazi za adekvatnim naočalama koje mi stoje, a čija cijena mi neće masno lupiti po džepu, je uvijek bila gotovo nemoguća misija. Srećom, na Adrialeće.hr se mogu pronaći Crullé naočale koje kvalitetom i cijenom opasno konkuriraju velikim optikama s poznatim brendovima.

ADRIA LEĆE WEB SHOP

Sjećam se još davnih dana, kada sam tek počela s korištenjem mekanih leća, koliko je cijena bila paprena. Igrom slučaja, prijateljica mi je otkrila Adrialeće.hr web shop, koji je u ponudi imao leće koje sam tada koristila. Cijena je bila dvostruko manja od one po kojoj sam leće kupovala u optikama. To je bilo prije sedam godina i od tada sam postala njihov vjerni kupac. Danas, u ponudi imaju razne brendove korekcijskih i dioptrijskih naočala te leća za oči.

CRULLE NAOČALE – MODERAN DIZAJN PREMA PRISTUPAČNOJ CIJENI?

Crullé naočale
Crullé naočale dolaze s kutijicom

Crullé naočale su prvi izbor za osobe koje traže kvalitetne okvire po pristupačnim cijenama. Elegantnog i modernog dizajna, dolaze u raznim oblicima i bojama.

Za sebe sam odabrala Crullé okrugle okvire koje sam oduvijek htjela imati. Vrlo efektnog dizajna i tankog okvira, naočale su jako ugodne za nositi. Ponuda je i više nego odlična i moram priznati da sam se jedva odlučila za jedan model.

Jako zanimljiva opcija koje Adrialeće.hr nude na svojem webu je virtualno ogledalo – opcija isprobavanja naočala preko web kamere. Sve što trebate je upaliti svoju kameru i uključiti virtualno ogledalo. Moderna aplikacija će pokazati kako vam stoji izabrani model.

Naočale blue blocker
Možete zatražiti dodatnu opciju zaštite od plavog svjetla

S obzirom na to da moj dnevni posao iziskuje provođenje vremena ispred monitora, odlučila sam se i za dodatnu opciju zaštite “Blue blocker” . Plavu svjetlost emitiraju štedne žarulje u zatvorenim prostorima te bijelo LED svjetlo koje je prisutno u ravnim ekranima televizora, monitora, tableta, računala, pametnih telefona te drugih digitalnih uređaja.

Učestalo korištenje uređaja koji emitiraju plavu svjetlost najčešće stvara:

  • crvene i iritirane oči
  • suhe oči zbog smanjenog treptanja
  • umor oka
  • umor i pospanost – mozak neprestano dobiva signale da mora biti budan i pripravan zbog smanjene proizvodnje melatonina

Kao osoba koja ima osjetljive oči, moram priznati da mi je puno lakše raditi pred računalom s naočalama koje imaju zaštitu, jer mi se oči puno manje naprežu.

KVALITETAN I POVOLJAN ODABIR

Crullé naočale
Okviri su tanki i decentni te ugodni za cjelodnevno nošenje

Crullé naočale su dostupne na Adrialeće.hr po zaista povoljnim cijenama, a narudžbu jednostavno možete izvršiti iz udobnosti svojeg doma. Sve što vam treba je najnoviji nalaz dioptrije od oftalmologa, a sve ostalo možete sami izabrati.

U suradnji s Adrialeće.hr, priredila sam za vas i kod IVA30 za 30% popusta na sve Crullé dioptrijske i sunčane naočale na webshopu koji vrijedi do 20.03.2021.!

*Članak je sponzoriran od strane Adrialeće.hr