Nedavno sam se pronašla na Afrodita eventu gdje je predstavljena nova Cherry Blossom linija za tijelo. Linija inspirirana japanskim trešnjinim cvijetom se predivno uklopila u topli i sunčani dan predstavljanja javnosti te na prvu očarala svojim romantičnim mirisom.

Gejše i servirani sushi su nas privremeno teleportirali u stari Japan, koji je dom sakura trešnjinog cvijeta korištenog u Cherry Blossom liniji.

Kako me predivan miris trešnje jako mamio, nisam se mogla suzdržati, a da ne isprobam nove proizvode.

100% SPA CHERRY BLOSSOM Šećerni piling za tijelo

Afrodita cherry blossom piling
Afrodita Cherry Blossom piling

Mislim da nije tajna da inače volim Afrodita pilinge za tijelo, tako da nije veliko iznenađenje da sam se oduševila i novim Cherry Blossom pilingom.

Pjenasta i nježna tekstura sa šećerom, karite maslacom, organskim kokosovim uljem i uljem jojobe uspješno uklanja mrtve stanice kože te ostavlja predivan baršunasti osjećaj na koži.

Afrodita Cherry Blossom piling

S obzirom na to da je vrijeme proizvoda za samotamnjenje koje sam krenula nanositi, proizvod sam koristila dan prije. Odličan je izbor za lijene osobe koje zaborave nahraniti svoju kožu nakon tuširanja s losionom, jer koža zaista nakon korištenja bude njegovana i nahranjena.

Svakako je na strani jačih pilinga za tijelo, tako da ako želite uspješno odstraniti mrtve stanice na koži tijela, odradit će odličan posao. Afrodita Cherry Blossom linija oduševljava sa svojim pilingom koji se može pronaći po cijeni od 59,99 kn te dolazi u pakiranju od standardnih 200 ml.

100% SPA CHERRY BLOSSOM Mousse za tijelo

Afrodita cherry blossom mousse za tijelo
Cherry Blossom mousse za tijelo

Ako volite mousse teksture za njegu kože, onda će vasCHERRY BLOSSOM Mousse za tijelo oduševiti!

Lagana i prozračna tekstura istovremeno hrani, hidratizira i ostavlja svilenkasti osjećaj na koži.

Afrodita Cherry Blossom mousse za tijelo
Cherry Blossom mousse za tijelo

Sadrži mikrokapsule vitamina E koje se prilikom nanošenja na kožu otapaju. Idealan je odabir za toplije dane jer neće ostaviti težak sloj na koži koji se ne upija. Miris je vrlo suptilan i zadržava se na koži nakon nanošenja. Afrodita Cherry Blossom mousse za tijelo dolazi u pakiranju od 200 ml po cijeni od 59,99 kn.

100% SPA CHERRY BLOSSOM Masažno ulje

Cherry Blossom masažno ulje

Moram priznati da rijetko kada koristim ulja za njegu kože u svojoj rutini, no ovaj proizvod me zaista oduševio!

Afrodita Cherry Blossom masažno ulje sadrži 100 % prirodna ulja jojobe, suncokreta i organskog kokosa. Koža je dubinski nahranjena nakon korištenja te proizvod ne ostavlja mastan trag na koži.

Štiti kožu od gubitka vlage te ostavlja predivan i mekan osjećaj na koži. Odličan je odabir i za masažu napetih mišića nakon tjelovježbe. Cherry Blossom masažno ulje je dostupno po cijeni od 44,99 kuna i dolazi u pakiranju od 150 ml.

Period godine je kada nas topli ljetni dani guraju da pokazujemo više svoju kožu, tako da je krajnje vrijeme da obratimo pozornost na njegu dijelova kože koje inače zanemarujemo. Ovaj trio transformira, štiti i njeguje kožu tako da je idealan odabir. Proizvodi su dostupni na službenoj Afrodita internetskoj trgovini te na njihovim službenim prodajnim mjestima.

*Sadržaj je sponzoriran.