Gotovo svaka žena se susreće s celulitom i oslabljenim tonusom kože. Na tržištu postoje razni tretmani i proizvodi u borbi s celulitom, no koliko su učinkoviti? Afrodita anticelulitni tretmani su dostupni u njihovim centrima ljepote u Zagrebu i kada su me kontaktirali da isprobam njihove tretmane i proizvode, nisam mogla reći ne 🙂

AFRODITA ANTICELULITNI TRETMANI

Afrodita Beauty centar u Staroj Vlaškoj 41

Afrodita Anticelulitni tretmani se mogu pronaći u centrima ljepote na nekoliko lokacija u gradu Zagrebu. Tretmani uz kombinaciju s pravilnom prehranom i vježbanjem garantiraju gubitak do -4 centimetara. Tretmani uključuju “body wrapping” i anticelulitne masaže (prema dogovoru) u kombinaciji s njihovim profesionalnim proizvodima:

  • ANTICELLULITE CINNAMON & CAFFEINE Body Wrapping krema s učinkom grijanja

Anticelulitna krema Cimet & kofein za „body wrapping“ s eteričnim uljem cimeta i kofeinom snažno potiče razgradnju masti stimuliranjem enzima uključenih u mobilizaciju zasićenih masnih kiselina u adipoznom tkivu. Potiče i ubrzava izlučivanje toksina iz potkožnog tkiva te dokazano smanjuje opseg tijela do 4 cm već nakon pet tretmana (prosjek). Grijanje, peckanje i pojava blagog crvenila normalne su pojave i s vremenom nestaju.

  • ANTICELLULITE GRAPEFRUIT & CAFFEINE Body Wrapping krema

Anticelulitna krema Grejp & kofein za „body wrapping“ s eteričnim uljem grejpa i kofeina snažno potiče razgradnju masti tako da stimulira enzime uključene u mobilizaciju zasićenih masnih kiselina u adipoznom tkivu. Potiče i ubrzava izlučivanje toksina iz potkožnog tkiva te dokazano smanjuje opseg tijela do 4 cm već nakon pet tretmana (prosjek).

*Spomenuti proizvodi dostupni su samo za profesionalne salone i kozmetičare.

Kreme se koriste u kombinaciji s motanjem tijela u foliju kako bi proizvod što bolje djelovao. Motaju se ruke, noge i trup i za to vrijeme se leži dok krema radi svoje.

AFRODITA ANTICELULITNI HOME CARE PROIZVODI

Afrodita Anticlulitni proizvodi za njegu kod kuće

Za postizanje rezultata iz udobnosti vlastitog doma, tu su Afrodita Anticellulite Home care proizvodi. Proizvodi su prilagođeni za jednostavnu upotrebu, a opet su jače koncentrirani nego prosječni proizvodi koji se mogu pronaći u našim drogerijama.

Osobno moj najdraži proizvod za korištenje kod kuće koji ima učinak hlađenja. Potiče detoksikaciju kože, pospješuje lipolizu i izlučivanje toksina iz kože, smanjuje debljinu adipoznog tkiva i usporava nakupljanje novih masnih stanica.

Krema za oblikovanje i učvršćivanje koja se preporučuje nakon uspješne anticelulitne njege, za vrijeme mršavljenja za sprječavanje mlohavosti kože (do koje dolazi i kao posljedica starenja kože). Kozmetičarka mi je preporučila da se može i koristiti na području grudi, da malo zategne 🙂

Ovo je proizvod koji ćete itekako osjetiti kada krene djelovati, a održava rezultate anticelulitnih tretmana. Pospješuje detoksikaciju kože, smanjuje nakupljanje masnoća u potkožnom tkivu i pojavu celulita. Ima učinak grijanja, a moram vas upozoriti da dobro operete ruke nakon nanošenja proizvoda na kritična mjesta, jer će vas koža krenuti žariti. Ukoliko se pravilno nanese, nema nekih problema, a žarenje je podnošljivo ako je na području stražnjice i bedra.

MOJE ISKUSTVO

Afrodita anticelulitni tretmani traju 30-60 minuta u opuštajućoj atmosferi

Kada sam krenula s tretmanima, nisam znala što mogu očekivati. Spadam u kategoriju “vitkih” osoba, s nešto celulita na stražnjici i oslabljenim tonusom kože. S obzirom na to da je ovo bio prvi susret s ikakvim anticelulitnim tretmanima, nisam znala što mogu očekivati.

U Afrodita centru ljepote me dočekala ljubazna kozmetičarka koja mi je detaljno objasnila cijeli postupak. Čekalo me pet tretmana, od kojih su dva bila u kombinaciji s anticelulitnom masažom. Prva stvar koju smo napravili je mjerenje opsega tijela, kako bi kasnije nakon završetka tretmana mogli usporediti rezultate.

Za prvi put smo koristili topli “body wrapping”. Nanosi se krema s učinkom grijanja, te se potom stavlja folija. Poželjno je što duže ostaviti kremu da djeluje u prosjeku 30-60 minuta (koliko možete izdržati). Nakon toga je napravljena detaljna anticelulitna masaža, koja je za sve koji do sad nisu isprobali, nešto jača i intenzivnija od obične za što efektnije rezultate.

Moji rezultati nakon odrađenih tretmana

Već nakon dva tretmana sam osjetila razliku na bedrima, kako je koža dobila natrag tonus i blistavost. Dane kada nisam išla na tretmane u centar ljepote, koristila sam proizvode za njegu kod kuće. Najviše sam se pronašla u Body Slimming Cooling gelu koji sam nanosila na stražnjicu i bedra, te u Firming kremi koju sam nanosila na područje grudi.

U centru ljepote išla sam na tople i hladne “body wrappinge” (svaki put je bio drugi, izmjenjivali su se). Zadnji smo završili s anticelulitnom masažom i potom izmjerili opet obujam tijela da vidimo rezultate. Moram priznati da sam se ugodno iznenadila kada mi je kozmetičarka rekla da sam izgubila čak dva centimetra u struku i koljenima! Celulita je ostalo nešto sitno, no nisam očekivala magično rješenje da će kompletno sve nestati preko noći.

Kao što sam rekla, rezultati su se polako počeli nazirati nakon prva dva tretmana, a konačni ishod me oduševio. Naglašavam kako su tretmani podrška gubljenju celulita uz pravilnu prehranu te vježbanje. U centru ljepote Afrodita imaju zaista jako ljubazno i profesionalno osoblje koje će vam riješiti sve nedoumice i usmjeriti vas prema odgovarajućim tretmanima.

Za sva dodatna pitanja i upite oko tretmana, možete se obratiti Afrodita Centrima ljepote u Zagrebu, a proizvode iz Anticelulitne Body Slimming kolekcije možete potražiti na njihovom webu i u centrima ljepote.

*Sadržaj je sponzoriran.