Bobbi Brown highlighter Poudre Touche Eclat je prvi dekorativni proizvod koji sam kupila od navedenog brenda. Bobbi Brown definitivno spada pod high end, ako ne i luxe brendove. Cijene su prilično visoke, no o kvaliteti proizvoda sam čula većinom pozitivne utiske. “Pink glow” nijansa je jako dugo bila na mojoj wish listi i konačno sam se odvažila isprobati.

ŠTO KAŽE BOBBIE BROWN O SVOM HIGHLIGHTERU?

Bobbi Brown highlighter u nijansi “Pink glow”

Bobbi Brown highlighter dolazi u šest nijansi. Tvrde da je to njihov #1 highlighter koji pruža visoki sjaj reflektirajući svjetlost zahvaljujući fino mljevenim bisernim pigmentima.

Omogućuje zrcalni sjaj na licu dok ste u pokretu.

Ne sadrži parabene, sulfite, mineralna ulja, trikolsan, formaldehide i sastojke životinjskog porijekla.

AMBALAŽA BOBBI BROWN HIGHLIGHTERA

bobbi-brown-highlighter
BB Highlighter ima visoki sjaj ambalaže, no lako se zapacka

Bobbi Brown highlighter ambalaža je definitivno jedna od ljepših i luksuznijih koje sam imala prilike vidjeti. Slično je pakiranju Illamasque i Chanela. Pakiranje je crno s visokim sjajem, a kada ga otvorite unutra se nalazi i ogledalo što je uvijek veliki plus. Na poleđini proizvoda se nalazi zaštitni logo/naziv brenda.

Proizvod dolazi u dvije verzije – od 4 i 8 grama. Ja sam se odlučila za mini pakiranje.

MOJE ISKUSTVO

Kako izgleda na licu

Bobbi Brown highlighter je jedan od najskupljih highlightera u mojoj kolekciji. Isprobala sam ih zaista jako puno, po visokoj i niskoj cijeni, te moram priznati da je ovo jedan od ljepših highlightera koji je imao priliku pronaći se na mojem licu.

Isprva sam je bojala što sam uzela “Pink glow” nijansu da ne bude previše roza, što nikako ne volim na svojem licu, no kada sam ga prvi put isprobala ugodno sam se iznenadila.

Swatch na ruci

Nijansa je boja tople breskve koja ostavlja blagi rozo srebrni sjaj na koži. Puder je predivno mljeven i daje visoki sjaj koži. Visoko je pigmentirani, ali ne daje onaj osjećaj težine i fasade na koži, već kao da je poluproziran, odnosno predivno se stapa s kožom i djeluje prirodno.

KUPITI ILI NE?

Bobbi Brown highlighter je definitivno proizvod koji se po cijeni nalazi visoko na ljestvici. Zato smatram da su ova mini pakiranja idealna za osobe koje ne žele potrošiti previše novaca. Realno, pakiranje od 4 grama će potrajati jer highlighter je dovoljno pigmentiran da ga se nanosi u manjim količinama.

Ako ste možda vizažist, onda bi veće pakiranje moglo biti bolje, no uvijek možete prvo kupiti mini proizvod da vidite kako “dišete” s proizvodom.

Osobno sam oduševljena i trenutno je jedan od najdražih proizvoda u mojoj pozamašnoj kolekciji highlightera. Ako ste veliki ljubitelj dekorativne kozmetike, nećete pogriješiti s kupovinom.

Bobbi Brown highlighter možete pronaći u Douglas fizičkim prodavaonicama, na njihovom webu i na Notino.hr stranici.

Ako vas zanimaju povoljnije varijante highlightera, skoknite na moj blog post o Aura kremastom highlighteru.