Ukoliko ste veliki makeup fan i pratite najnovije trendove, zasigurno ste čuli za Charlote Tilbury ruž za usne. CT ruž je postao nenormalan hype među vizažistima i social populacijom da sam se naprosto morala sama uvjeriti u to da li vrijedi ili ne. Odlučila sam se za najpopularniju nijansu “Pillow talk”

ŠTO KAŽE CHARLOTTE TILBURY ZA SVOJ RUŽ?

Charlotte Tilbury “Pillow talk”

Charlotte Tilbury ruž vrhunska je boja za usne koju nose poznate osobe i supermodeli stvarajući makeup maniju diljem svijeta. Matte revolution u nijansi “Pillow talk” poboljšava vašu prirodnu boju usana. Hidratantna mat formula oblikuje i zaglađuje usne vaših snova, a formuliran je za žene bilo koje dobi i tona kože.

Ruž za usne je obogaćen ekstraktima orhideje i stabla ruža (tzv. Lipstick tree) te sadrži pigmente koji odražavaju svjetlost, pridonoseći mekšim, mlađim i zaglađenijim usnama.

AMBALAŽA CHARLOTTE TILBURY RUŽA

Charlotte Tilbury ruž za usne
Charlotte Tilbury ruž za usne

Charlotte Tilbury ruž za usne definitivno ima jedno od luksuznijih i ljepših pakiranja na tržištu. Ambalaža me jako asocira na ruževe koje sam kao klinka krala mami iz torbice. Dizajn ima retro komponente i vjerujem da je nadahnuto starinskim/vintage pakiranjima ruževa.

Izrezbareno rose gold pakiranje svakako ima težinu. Na gornjem dijelu čepa utisnut je logo CT, dok se na donjem dijelu ruža, kao i na svakom, nalazi naziv nijanse.

Ruž dolazi u baby rozoj kutiji sa zlatnim detaljima, koja svakako odskače modernijim notama od same ambalaže ruža za usne. Sveukupno pakiranje je vrlo ženstveno te odiše jednostavnošću i elegancijom.

MOJE ISKUSTVO

Ruž za usne sam naručila s izrazito visokim očekivanjima. Samo pakiranje me jako oduševilo jer sam veliki fan retro pakiranja. Sam bullet je zanimljivog oblika, za razliku od mnogih drugih ruževa, CT ima kockasto zaobljeni rub s kojim je zapravo vrlo lako nanijeti ruž na usne čak i bez olovke.

Formula je mat, ali nije tipična isušujuća koju pronalazite kod mnogih ruževa. Ja bih se usudila čak reći, s obzirom na osjećaj na usnama, da je neka varijanta velvet mat jer ju gotovo niti ne osjeti na usnama. Vrlo je ugodan za nošenje, ali ako tražite trajnost u ružu, ovdje to možete zaboraviti.

Možete nešto popiti, ali kod konzumiranja hrane se vrlo brzo skida. Ruž ostaje na rubovima usana i potrebno ga je popraviti.

KUPITI ILI NE?

Ako ste osoba koja jako voli nositi nude ruževe, a cijena vam nije problem, onda ne vidim razlog zašto bi ostali razočarani unatoč spomenutim “manama”. No, ako ste osoba koja očekuje čuda od ovog ruža i veliku trajnost za tu cijenu, onda se nećete usrećiti.

Charlotte Tilbury je svakako dobar ruž i cjenovno spada u nešto povoljniju kategoriju high end ruževa, no nisam baš sigurna koliko je zaslužio taj silni hype. Ja ću ga svakako nastaviti i dalje koristiti jer nijansa je, bez pogovora, predivna. No, da sam oborena i smetena s nogu, zaista nisam. Dobar i kvalitetan ruž koji bi i trebao biti takav za cijenu po kojoj se prodaje, no ništa više od toga.

Ako vas cijena odbija, a u potražnji ste za dobrim nude ružem, svakako pročitajte moj post o nude ruževima povoljnijeg cjenovnog ranga.

Charlote Tilbury ruž možete naručiti s Asos i Cult Beauty stranice po okvirnoj cijeni od 220 kuna.