Iako je za većinu ljudi Dr. Jart krema Cicapair novitet, ovaj proizvod je već neko vrijeme dostupan na tržištu. Zanimljivo kako je Tik Tok počeo s postavljanjem beauty trendova te kako pojedini proizvodi postanu veliki hype u kratkom vremenu. Tako se u zadnjim trendovima ljepote pronašla i Cica krema koja je svojom čudnom bojom i teksturom zaplijenila pozornost mnogih beauty eksperata.

DR. JART KREMA ZA SMANJIVANJE CRVENILA

Dr. Jart krema Cicapair
Krema je zelene boje

Dr. Jart krema Cicapir za korekciju boje kože pruža SPF 30 zaštitu od UV svjetla i stvara zaštitnu barijeru na koži od negativnih vanjskih učinaka, a istovremeno poboljšava i njeguje kožu.

Obnavlja kožu snagom raznih biljaka poput jerihonske biljke, houttuynia cordata i stolisnika. Također sadrži i natrij, kalij, kalcij i magnezij kako bi se poboljšala vlažnost kože i vratio zdrav izgled umornoj koži.

AMBALAŽA CICAPAIR KREME

Dr. Jart krema Cicapair
Dr. Jart krema dolazi u staklenoj posudici

Dr. Jart krema dolazi u staklenoj zelenoj posudici s aluminijskim poklopcem. Posuda je dosta teška, a dobijete 55 ml.

DR. JART KREMA – MOJE ISKUSTVO I DOJMOVI

Dr. Jart krema Cicapair je u mojem vlasništvu više od godinu dana. Moram priznati na prvu kada sam ju isprobala, ostala sam oduševljena. No, moje oduševljenje je splasnulo par sati kasnije.

Naime, krema mi je isticala suhe dijelove na području oko nosa. Probala sam je još jednom i ista stvar se ponovila, tada sam odustala od nje. Gotovo sam zaboravila na nju dok nisam vidjela nevjerojatan hype na društvenim mrežama i odlučila ju ponovno testirati.

Krema je zelene boje zahvaljujući vodi iz lišća centella asiatica (cica) poznatija kao tigrova trava. Ekstrahira se iz biljke koja je autohtona azijskim močvarama. Vjeruje se da cica umiruje i regenerira nadraženu kožu, kao što su po tome kod nas poznati aloe vera i kamilica.

S obzirom na to da je krema zelene boje, potrebno ju je dobro ugrijati među prstima kako bi poprimila boju kože. Iz vlastitog iskustva, primijetila sam da se najljepše nanosi tapkanjem prstima, a ne utrljavanjem na kožu. Daje jako lijepi, zdravi sjaj kože. Za osobe koje imaju blago crvenilo poput mene, djeluje savršeno. Predivno mi ujednači ten i pruža prirodan te svjež izgled kože. Može se koristiti kao i podloga za šminku prema riječima nekih osoba, no ja sam ju koristila samo kao BB kremu. Setirala sam ju puderom u kamenu kao što bi to napravila s bilo kojom drugom podlogom na licu.

Dr. Jart krema je idealna ako imate blagu diskoloraciju, no neće vam prekriti neke veće nesavršenosti. Ukoliko imate suhe dijelove kože, mogla bi vam ih istaknuti. Djelomično sam riješila taj problem s dobrim pilingom i hidratacijom kože, no nisam u potpunosti uspjela nanijeti da mi ipak ne istakne u određenom dijelu.

Dr. Jart krema Cicapair
Lijeva strana lica je s kremom, desna bez

KUPITI ILI NE?

Ako ste u potrazi za kremom koja pruža UV zaštitu, izjednačava ten i daje zdravi sjaj koži – na pravom ste mjestu. Još ste bolji kandidat ukoliko niste skloni suhoj koži, jer u tom slučaju bi mogli samo još više istaknuti svoje suhe dijelove.

Pogledajte i pročitajte povoljniju drogerijsku verziju BB kreme za blago prekrivanje u mom blog postu od Essence brenda.

Dr. Jart krema Cicapair je svakako kvalitetan proizvod s izvrsnom teksturom i djelovanjem na kožu. Proizvod je dostupan na Cult beauty stranici, a okvirna cijena se kreće oko 320 kuna.