Prije nekoliko mjeseci do mene je došla Elizabeth Arden Green tea Honey drops krema za tijelo i parfem za tijelo iz iste linije. S obzirom na to da sam tada već imala u posjedu istoimeni parfem, odlučila sam napraviti usporedbu i reći Vam ponešto o svakom proizvodu.

ELIZABETH ARDEN GREEN TEA HONEY DROPS KREMA ZA TIJELO

elizabeth arden green tea krema
Elizabeth Arden Green tea krema za tijelo

Krema dolazi u nekoliko veličina, najveće je 500 ml. Količina je zaista pozamašna i traje mi dosta dugo. Miris samog proizvoda je intenzivan i nije za svačiji nos. Na prvu mi je miris bio prejak, no nakon nekoliko dana sam se navikla i zapravo mi se jako svidio.

Tekstura je kremasta sa sitnim žutim zrncima od meda koja se rastvaraju s nanošenjem kreme na kožu. Krema je jako lagana, hidratantna te se upija u kožu i ne ostavlja masni trag.

Cijena kreme od 500 ml se kreće oko 130 kn, ovisno gdje kupujete. Najbolje cijene možete pronaći na Lijepa.hr i Notino stranici.

Po meni, krema je odlična i odgovara mojoj koži. Moram naglasiti da je miris dosta intenzivan i ne bi preporučila osobama osjetljivima na miris da kupuju proizvod na slijepo, već da isprobaju tester u dućanu i odluče da li im odgovara ili ne.

ELIZABETH ARDEN GREEN TEA PARFEM

ELIZABETH-ARDEN-GREEN-TEA-PARFEM
Elizabeth Arden Green Tea parfem

Parfem je prvi proizvod iz Green Tea linije koji sam nabavila još prošle godine. Kupila sam od 30 ml koja je tada bila na akciji.

Bočica je staklena i prozirna s blijedo zelenim čepom, vrlo jednostavnog i decentnog dizajna. Osobno jedan mi je od ljepših bočica parfema koje imam, jer više naginjem minimalističkom dizajnu.

Miris je identičan kao i miris kreme, isprva je intenzivan no kasnije postane lagan i decentan. Vrlo je svjež i lagan, idealan miris za tople sunčane dane.

Jedini minus koji ima kod mene je što miris vrlo brzo ispari s kože. S druge strane, jedan je od cjenovno povoljnijih parfema pa time pokriva taj nedostatak.

Cijena parfema se kreće oko 60 kn na online stranicama, dok je na prodajnim mjestima poput Mullera cijena viša.

ELIZABETH ARDEN GREEN TEA PARFEM ZA TIJELO

I posljednji u nizu je parfem za tijelo. Dolazi u plastičnoj prozirnoj ambalaži s čepom i sadrži 235 ml.

Ovaj proizvod me najmanje oduševio od prethodna dva. Prvi sastojak na listi je alkohol i kada ga nanesete na tijelo, miris je jako alkoholan i neugodan. Alkohol u konačnici ishlapi i osjeti se originalan miris Green tea, no opet manje intenzivan jer je ipak miris za tijelo. Kako god okrenuli, alkohol je minus po meni jer može dodatno isušiti kožu. Ako se odlučite isprobati savjetujem da ga poprskate na odjeću, a ne direktno na kožu.

Cijena proizvoda se okvirno kreće oko 70 kn, a dostupan je na Lijepa.hr stranici.