U moru drogerijskih noviteta, na red je stigao i Essence Hello good stuff bronzer. Uvijek sam u potrazi za dobrim i povoljnim drogerijskim bronzerom, koji ruku na srce, je zaista teško pronaći. Često nijanse budu previše narančaste ili se ne nanose dobro na lice.

ŠTO KAŽE ESSENCE ZA SVOJ BRONZER?

Essence Good Stuff bronzer
Essence Good Stuff bronzer

Essence Hello, Good Stuff bronzer pruža koži savršeni izgled i daje joj blago preplanuli efekt. 2 u 1 duo bronzer s kakao maslacem izrađen je od 99% prirodnih sastojaka. Daje blago preplanuli ten, matira lice i dekolte. Duo bronzer sadrži mat i bisernu nijansu.

Bronzer ugodnog mirisa na kakao ima formulu bez silikona.

AMBALAŽA ESSENCE HELLO GOOD STUFF

Pakiranje Essence bronzera je moderno i “girly”. Ambalaža je kompletno plastična s prozirnim poklopcem na kojem piše naziv bronzera. Realno, pakiranje je jeftino, no s obzirom na to da je cjenovno vrlo pristupačan proizvod, ne uzimam mu to za zlo.

Sa stražnje strane na poleđini se nalazi naziv nijanse i sastojci. Pakiranje dolazi u dvije verzije (nijanse) i sadrži 9 grama.

MOJE ISKUSTVO

Essence Hello good stuff bronzer sam dobila u PR-u još krajem prošle godine, stoga nije najnoviji proizvod na tržištu. Nosila sam ga par dana za redom da vidim kako se ponaša i da steknem utisak.

Prvi put kada sam ga otvorila, osjetila sam vrlo osebujan miris koji me jako zasmetao. Asocira me na slatko pomiješano s plastikom, dakle miris je vrlo umjetan te mi izaziva neugodu. Nadala sam se da ga neću osjetiti kada ga stavim na lice, no miris je još uvijek bio prisutan.

Essence Hello good stuff: mat nijansa, biserna nijansa, pomiješane nijanse

Što se tiče samog bronzera, jako se trusi. Inače nemam problema ako se proizvod malo trusi, no u ovom slučaju je zaista pretjerano. Često sam morala stresti četkicu ili puhati proizvod da mi se ne raznese po odjeći i proizvodima.

Nijansa koju sam koristila je 10 “Cocoa-cool” i zaista je idealan odabir za svjetliju put. Često imam problem, osobito po zimi kada sam najsvjetlija, da su mi bronzeri naprosto previše narančasti. S ovime to nije bio slučaj.

KUPITI ILI NE

Proizvod po meni ima dva velika minusa – miris i trušenje. Možda bih čak mogla i oprostiti što se proizvod toliko trusi, ali miris me zaista jako smeta i izaziva mučninu. Velika šteta jer nijansa je jako lijepa.

Ako ste osjetljivi na mirise kao ja, savjetujem da prije kupovine svakako pomirišite proizvod i vidite da li vas smeta ili ne. Također, imajte na umu da se dosta trusi. Ostale karakteristike su dosta dobre za cijenu po kojoj se prodaje.

Essence Hello good stuff je dostupan u svim bolje opremljenim drogerijama i na Notino stranici po okvirnoj cijeni od 28 kuna.

Ako ste u potražnji za dobrim i kvalitetnim bronzerom, onda bacite pogled na moju recenziju o NARS Laguna bronzeru.