Kada bi pitali žene danas što bi radije odabrale, BB kremu ili puder s jačim prekrivanjem, mislim da bi se većina odlučila za BB kremu. Trendovi se mijenjaju, pa tako i ponuda proizvoda na tržištu koja nam donosi razne novitete i poboljšanja formulacija postojećih proizvoda. Garnier BB krema je samo jedna od mnogobrojnih krema koje Garnier nudi za masnu i mješovitu kožu. Testirala sam je te stekla neke dojmove, no krenimo od početka.

GARNIER BB KREMA ZA DNEVNU UPOTREBU

Garnier BB krema donosi novu formulu, obogaćenu hijaluronskom kiselinom, ekstraktom aloe vere i mineralnim pigmentima. Krema se prilagođava prirodnoj boji tena, dopuštajući koži da diše. Pruža zaštitu od UV zraka sa SPF-om 25. Trenutno ujednačava ten, smanjuje znakove umora i daje blistavost tenu . Lagana tekstura pruža 24h intenzivne hidratacije.

Krema je predviđena za mješovitu do masnu kožu te ima mat finiš. Smanjuje pore dok ujedno hidratizira kožu.

AMBALAŽA PROIZVODA

Garnier BB krema dolazi u eko pakiranju, tubi od integriranog kartona. Ovo podrazumijeva više održivosti, jer je tuba napravljena s 49 % manje plastike, koja dolazi u 100 % reciklirajućoj kartonskoj kutiji.

Moram priznati da mi pakiranje izgleda jako kul i asocira na samu prirodu, što vjerujem da je Garnier htio i postići. S BB kremom se lako barata te nema problema s nanošenjem proizvoda.

MOJE ISKUSTVO

Kada mi je stigla Garnier BB krema, jako sam se razveselila jer sam uvijek u potražnji za dobrom drogerijskom BB kremom koja bi odgovarala mojoj mješovitoj koži.

U PR paketu su stigle dvije nijanse – light i medium. Proizvod sam nanosila namočenom spužvicom na lice. Krema je vrlo hidratantna te lijepo sjeda na kožu. Međutim, nešto što me neugodno iznenadilo je sama oksidacija proizvoda.

BB krema oksidira i do nekoliko nijansi, što meni osobno predstavlja veliki problem. Zimi sam svjetlije puti i općenito muku mučim s pronalaskom odgovarajuće nijanse. Ukoliko ste tamnije puti, krema bi Vam mogla odgovarati, ali imajte na umu da su u ponudi dostupne samo dvije nijanse koje bi najbolje bilo isprobati prije kupovine, ako je dostupan tester.

Sama tekstura i formula je po meni dosta dobra, lice je hidratizirano i ostavlja mat finiš. Po meni je srednje prekrivne moći, no potencijalno se može nadograditi.

KUPITI ILI NE?

Garnier je imao dobru viziju proizvoda i po meni su sve stavke odlične, osim oksidacije proizvoda. Jedini razlog zašto ne koristim BB kremu jest taj što mi je krema pretamna kada oksidira, zbog čega mi je jako žao jer mi se doista sviđa formula proizvoda.

Ukoliko se odlučite na kupovinu, budite spremni na to da nijansa neće biti odgovarajuća, a da je izbor nijansi, nažalost, iznimno siromašan.

Cijena Garnier BB kreme je 59,90 u DM prodavaonicama.