Sjećate se prije jedno četiri-pet godina kako su bili popularni mat puderi i teške fasade? E pa, sada se službeno možemo pozdraviti s njima jer na tržište sve više i više dolaze lagani puderi te BB kreme koje daju blistavost i zdrav izgled koži. Jedan od noviteta je Max Factor Miracle puder za lice koji je inspiriran njegom kože. Testirala sam ga neko vrijeme, pa krenimo redom.

MIRACLE PURE NJEGUJUĆI TEKUĆI PUDER

Max Factor Miracle pure puder za lice sadrži 91% skincare sastojaka. Sadrži vitamin C, hijaluronsku kiselinu i kompleks za proizvodnju kolagena. Inspiriran je njegom kože te korištenjem klinički dokazano njeguje tvoju kožu.

Pomaže tenu na pet načina: poboljšava sjaj, čvrstoću, elastičnost, gustoću i elasticitet kože te osigurava 24 satnu hidrataciju. Također, sadrži SPF 30 tako da štiti tvoju kožu od nepoželjnih učinaka sunčevih zraka.

AMBALAŽA PROIZVODA

miracle pure

Miracle pure puder ambalažom malo podsjeća na njegovog prethodnika, Miracle second skin, no razlika je u dozatoru i prozirnom čepu. Ima precizni aplikator kroz koji se može nakapati podloga.

Pakiranje je malo, lagano i praktično te stane u svaku toaletnu torbicu. Ambalaža sadrži 30 ml proizvoda kao većina pudera na tržištu.

MOJE ISKUSTVO

S obzirom na to da sam bila jako zadovoljna s Max Factor Miracle second skin, jedva sam dočekala testiranje Miracle pure puder.

Sama konzistencija pudera je srednje gustoće i jako lijepo se nanosi na lice. Osobno sam koristila četkicu, jer sam htjela vidjeti performans bez spužvice koja upije dosta proizvoda. Predivno se stapa s kožom te s nadogradnjom postiže srednju prekrivnu moć. Ostavlja osjećaj hidratacije na koži i predivan te zdrav sjaj! Koža izgleda nahranjeno, ujednačeno i njegovano.

U odnosu na Miracle second skin, ima nekoliko razlika. Za Miracle second skin je potrebno jedno nanošenje za srednje prekrivnu moć, sjaj kože je nešto slabiji i moja koža može proći i bez setiranja tog pudera. Također, zaštitni faktor je manji, SPF 20 te imam osjećaj da je koža manje nahranjena nakon nanošenja.

Zašto biste trebali isprobati Miracle pure? Daje predivan sjaj koži, ostavlja ju nahranjenom i odličan je odabir za svaki dan. Nije težak, dapače izuzetno je lagane teksture te odlično liježe na kožu. Suha, mješovita i dehidrirana koža bi se mogle pronaći s ovim proizvodom radi bogatih hidratizirajućih sastojaka i završnog glowy finiša. Apsolutno i svakako moja preporuka!

Max Factor možete pronaći u svim DM, Bipa i Muller prodajnim mjestima po okvirnoj cijeni od 130 kuna.