Iako Tik Tok nije moj prvi odabir social platforme, definitivno me njegovi makeup trendovi ne zaobilaze. Tako sam pokleknula pred još jednom kupovinom i odlučila provjeriti koliko ima istine u silnom “hypeu”. Maybelline Sky High maskara je najnoviji proizvod za trepavice istoimenog brenda, koji je izazvao veliki interes među ženskom populacijom. No, da li je zaista vrijedan tolikog hvalisanja?

ŠTO KAŽE MAYBELLINE O SVOJEM PROIZVODU?

Maybelline sky high
Maybelline Sky High maskara

Maybelline Sky High maskara produžuje i daje volumen za dugačke trepavice iz svakog kuta gledanja. Sadrži fleksibilnu četkicu Flex tower koja se savija kako bi povećala i proširila svaku pojedinu trepavicu od korijena do vrhova.

Vodootporna formula maskare je prožeta ekstraktom bambusa i vlaknima za duge i lagane trepavice koje se ne preslikavaju i razmazuju.

Alergološki je testirana i odobrena od strane oftalmologa. Pogodna je za osjetljive oči i korisnike kontaktnih leća. Lako se uklanja vodootpornim sredstvom za uklanjanje šminke s očiju.

AMBALAŽA MAYBELLINE SKY HIGH MASKARE

Četkica maskare je silikonska i fleksibilna

Maybelline Sky High maskara dolazi u plastičnoj rozoj ambalaži. Naziv maskare je utisnut u sam proizvod, ali meni osobno pakiranje izgleda jako jeftino u odnosu na prmjerice njihovu The Falsies Lashlift maskaru. No, s obzirom na to da se ipak radi o drogerijskoj maskari, to bi se moglo i oprostiti.

Četkica je silikonska i ravna, bez ikakvih oblina.

MOJE ISKUSTVO

Maybelline Sky High maskara je definitivno nešto čega sam se jedva dočepala. Radi velikog hypea, maskara je bilo teško dostupna i kada je konačno stigla u Bipu i to još tijekom njihove akcije, znala sam da mi je to možda jedina šansa za neko vrijeme da ju konačno ulovim.

Sama četkica je vrlo savitljiva sa sitnim silikonskim “odjeljcima”, s kojima je lako nanijeti maskaru na donje trepavice. No, pri mom prvom nanošenju maskara mi je slijepila trepavice i tekstura je bila toliko vodenasta da sam morala potrošiti dosta vremena da ih koliko toliko uspijem raščešljati. Dužina nije izostala, no završni finiš mi se uopće nije svidio.

Odlučila sam joj dati šansu još nekoliko dana za redom. Problem se ponavljao, trepavice bi postale slijepljene, a volumen, koji je bio naveden kao karakteristika, nije izostajao no sve je izgledalo jako umjetno.

S obzirom na to da nigdje na samoj ambalaži nije navedeno da je formula vodootporna, pomučila sam se sa skidanjem maskare s očiju. Čak i ulje za skidanje šminke mi je teško uklonilo proizvod s trepavica. Mislim da su to svakako trebali navesti na samoj ambalaži kao što im piše na stranici.

KUPITI ILI NE?

S obzirom na to da je maskara toliko hvaljena diljem svijeta, pristupila sam joj s izrazito visokim očekivanjima. Da li moja očekivanja nadmašena i zadovoljena? Ne.

Solidna vodootporna maskara koja produži trepavice, ali ne daje volumen koji sam očekivala. Ne sviđa mi se savitljiva četkica jer je vrlo teško s njom izvući trepavice, formula je previše vodena i jako je teško s njom raditi. Da nije sve crno, dajem plus za izdržljivost jer se zaista ne preslikava i razmazuje. No skinuti ju na kraju dana je bila muka.

Za koga je ova maskara? Za osobe koje vole maskare koja daje dužinu i nemaju problem da im slijepi trepavice te imaju vremena da potroše više vremena pokušavajući izvući da izgledaju pročešljano. Za ostale savjetujem da ju preskoče.

Maybelline Sky High maskaru možete pronaći (ako imate sreće) u svim bolje opremljenim drogerijama i na Notino stranici po okvirnoj redovnoj cijeni od 80 kuna.