Danas su tržište preplavili tuševi za oči raznih brendova i cjenovnih rangova. Nekada je teško izabrati odgovarajući tuš za oči koji će biti pigmentiran, lako se nanositi i biti dugotrajan. Danas Vam zato donosim moja tri najdraža tuša za oči koja možete pronaći u svim drogerijama i cjenovno su pristupačni.

L’OREAL FLASH CAT EYE

L'oreal tuš za oči
L’oreal tuš za oči

Ovo je tuš za oči koji koristim oko godinu dana. Blago rečeno je da sam se zaljubila u njega! Iznimno je pigmentiran, ima vrlo preciznu i savitljivu četkicu.

Na poklopcu se dobije i šablona pomoću koje možete iscrtati pravilnu vanjsku liniju. Iz toga razloga mislim da bi bio idealan za početnike ili za osobe koje nisu spretne u izvlačenju ”repića” tuša.

L'oreal Flash cat eye četkica
L’oreal Flash cat eye četkica

Na ambalaži je navedeno da je tuš vodootporan. Meni kroz dan dosta dobro izdrži, iako mi malo sklizne uz vanjski rub kapka jer mi oči znaju suziti.

Cijena L’oreal flash cat eye tuša se kreće oko 60 kn.

CATRICE BRUSH INK TATTOO LINER

Catrice Brush ink tuš za oči
Catrice Brush ink tuš za oči

Proizvod koji je nešto noviji i našao se na našem tržištu prije nekoliko mjeseci. Moram priznati da nisam puno očekivala od njega, no nakon prvog korištenja ostala sam jako ugodno iznenađena.

Nijansa koju sam koristila je 010 Black Waterproof. Sam kistić ima preko 270 dlačica i identičan je L’oreal Flash cat eye tušu za oči.

Vrlo je pigmentiran i ima identičan performans kao L’orelaov tuš. Po meni je njegov povoljniji dupe i nema neke velike razlike u nanošenju i trajnosti. Jedina razlika koju sam primjetila je da Catrice ima nešto više tekuću teksturu u odnosu na L’oreal. No, kada se podvuče linija gotovo su isti.

Catrice Brush ink tattoo tuš ima 1 ml i cijena se kreće oko 40 kn.

*PR proizvod

L’OREAL GEL INTENZA EYELINER

L'oreal gel tuš za oči
L’oreal gel tuš za oči

I zadnji tuš koji bi voljela spomenuti je L’oreal tuš u gelu. Htjela sam ga spomenuti radi osoba koje preferiraju koristiti gel tuševe.

Proizvod dolazi u staklenoj posudici sa zlatnim čepom i malim kistićem. Kist po meni nije najpraktičniji za nanošenje tuša, preferiram svoj vlastiti kist koji inače koristim za gel tuševe.

L'oreal gel tuš za oči
L’oreal gel tuš za oči

Sama tekstura tuša je kao kod svih klasičnih gelova. Pigmentacija je nešto slabija u odnosu na prethodno spomenute tuševe i potrebno je preći više puta za intenzivniju crnu boju. Suši se duže, no trajnost na kapcima mi se čini nešto bolja od tekućih tuševa u olovci. Ovo je bio gel koji sam najviše koristila i voljela prije nego li sam otkrila Flash cat eye.

Nijansa koju koristim je 01 Pure Black. U posudi se nalazi 2,8 ml proizvoda.

Cijena L’oreal Gel intenza tuša u gelu se kreće oko 65 kn na web shopovima.