Danas ću Vam predstaviti dugo željeni NARS Laguna bronzer za lice. Zaista poduže vremena je bio na mojoj listi želja i pred par mjeseci sam se odlučila počastiti mini verzijom. Ovo nije prvi proizvod od NARS kozmetike koji sam isprobala, a moram priznati da me njihovi proizvodi prije nisu razočarali. Pa ajmo krenuti od početka!

ŠTO KAŽE NARS BRAND O BRONZERU?

Laguna bronzer je jedna od četiri nijanse koje NARS nudi u svojoj kolekciji. Jedna je od najsvjetlijih i neutralnijih nijansi koje nude i razlog zašto sam odabrala baš taj bronzer.

Nagrađivani je bronzer sa zlatnim česticama u sebi koji daje zdravi i osunčani izgled. Bronzer ne sadrži sulfate (SLS i SLES), parabene, formaldehide, mineralno ulje, retinil palmitat, ugljeni katran, hidrokin, triklozan i triklokarban. Sadrži manje od jedan posto sintetičkih mirisa i također je bez glutena.

Zlatni standard – tvrde da traje dugo na licu, da se lijepo blenda i daje zdravi sjaj koži.

AMBALAŽA

NARS Laguna bronzer
NARS Laguna bronzer

Ako nikad niste primili u ruke proizvod od NARS-a, ne znate što propuštate. Vanjski dio ambalaže je presvučen u crno i ima velvet mat finiš. Na poleđini se nalazi logo od brenda u brončanoj nijansi koja nagoviješta da se radi o bronzeru za lice.

Kada otvorite bronzer, možete vidjeti da se unutra nalazi ogledalo u veličini proizvoda. Rub oko pana je presvučen u brončanu boju. U svakom slučaju, ako se mene pita ovo je vrlo jednostavan i lijepi dizajn.

Preferiram ambalaže koje su više minimalističke, nego li natrpane raznim detaljima.

MOJE ISKUSTVO

NARS Laguna bronzer
NARS Laguna bronzer

Odlučila sam se na NARS Laguna bronzer za lice jer sam smatrala da ću ga moći koristiti i po zimi kada mi je put svjetlija. Prodali su mi proizvod s tvrdnjom da na koži ne djeluje narančasto niti prljavo, a da šljokice koji sadrži nisu krupne i glasne. No, je li to zaista tako?

Prvi puta kada sam isprobala ovaj bronzer imala sam nešto svjetliju put. Bronzer se jako lijepo nanosio na moje lice, fino se stopio i nije djelovao neprirodno na mojoj koži. Oduševila me nijansa jer zaista nije narančasta, pretopla ili prehladna. Apsolutno savršena za moj topli podton.

Šljokice u bronzeru su vrlo decentne i zaista ne naglašavaju teksturu kože čega sam se pribojavala. Daju lijepi sjaj, no ne pretjerani već tek toliko da daju dimenziju licu.

Sada kada mi je lice dobilo nešto boje po ljeti, malo teže se uočava na mojoj koži pa posežem za nekim drugim i tamnijim bronzerima.

NARS Laguna bronzer za lice je predivan bronzer koji odlično ide na svijetlu put toplog podtona. Definitivno nije bronzer za dane kada koža jače potamni od sunca, no za ostatak godine je idealan i već vidim kako se penje na vrh mojih najdražih bronzera.

Proizvod sam naručila s Asos stranice u mini verziji od 3.3 grama po cijeni od 24 funte i nije dostupan u Hrvatskoj. Možete ga potražiti na drugim stranicama poput Lookfantastic i Cultbeauty.