Beauty industrija je plodno tlo za izbacivanje različitih novih proizvoda za njegu kose i kože. Tako je švicarska kompanija Reduit prije godinu dana iskoristila priliku i lansirala Réduit One uređaj za njegu kose. Zanimljiva činjenica jest da je osnivač Reduit kompanije bivši CEO Forea. Neke sličnosti sam odmah primijetila, iako je namjena skroz drugačija. Pa krenimo.

REDUIT ONE ZA LUKSUZNI TRETMAN KOSE

Reduit One

Što kaže Reduit o svom One proizvodu?

Reduit One proizvod se kombinira s odabranim Hairpod dodatkom (kapsulom) koji pruža luksuzni tretman njege kose kao da ste kod frizera. Koriste se mikrotehnologije za učinkovitu isporuku najčišćih sastojaka u Vašoj kosi, ostavljajući svaki pramen kose nahranjenim i pomlađenim u samo 30 sekundi. Naše moćne formule u kombinaciji s preciznom isporukom stvaraju učinkoviti tretman njege kose koji je dovoljno nježan za upotrebu na svim tipovima kose.

RÉDUIT tehnologija pokušava podići svijest po pitanju tradicionalnih proizvoda:

  • neučinkovita primjena
  • ograničena apsorpcija
  • nepotrebni sastojci
  • otpad proizvoda

Ultrazvučni raspršivač/aplikator raspršuje kapljice 50 puta manje od tradicionalnog spreja za kosu, a pri tom stvara zaštitni film koji kosa može upiti bez ostataka.

Manja pakiranja su napravljena s ciljem smanjenja otpada. Uklonili su nepotrebne sastojke i u jednu malu posudu koja se može reciklirati, pohranili samo najsnažnije djelatne tvari.

Rezultat je 38 puta bolja pokrivenost od tradicionalnih tretmana raspršivanjem i pojačanom apsorpcijom aktivnih sastojaka.

REDUIT ONE AMBALAŽA

Reduit One uređaj za njegu kose
Reduit One uređaj za njegu kose

Zaobljenog oblika, s jedne strane kromirani, a s druge presvučen gumom da ne sklizne iz ruke, Reduit One itekako plijeni pozornost.

Kapsule se mogu mijenjati kada se potroše, a možete birati između nekoliko vrsta. Ako ste veliki esteta, možete čak izabrati LED kapsulu koja tijekom korištenja svijetli u plavoj boji.

MOJE ISKUSTVO I KORIŠTENJE

Pri prvom korištenju nisam se odmah snašla u osposobljavanju uređaja s kapsulom. Kada sam tek dobila uređaj na korištenje, nije bilo previše informacija o njemu na internetu stoga sam morala sama shvatiti kako spojiti kapsulu.

Proizvod kada se uključi vibrira (pretpostavljam radi motora koji pokreće stvaranje maglice iz kapsule). Uređaj me vibracijom asocirao na Foreo uređaj za njegu lica, čija je jedna od funkcija vibracija.

reduit one uređaj
Postoje i LED kapsule za korištenje

Miris kapsula je ugodan i slatkast. Vibrirajućim pulsevima uređaj otpušta sadržaj u valovima kroz 30 sekundi, koji nanosite polako prolazeći po kosi. Sadržaj kapsule nije pretežak i brzo se upija u kosu.

Koristila sam proizvod nekih mjesec dana redovito i nisam primijetila neku famoznu razliku, s time da je moja kosa tada bila svjetlija i tretirana blajhom. Kosa je nahranjena i mekana, ali nisam dobila onaj wow efekt od Reduit uređaja koji sam očekivala.

Više o njezi duge kose pročitajte u mom blog postu.

ISPLATI LI SE KUPITI?

Cijena Reduit One uređaja je 1490 kuna, dok je svaka zasebna kapsula od 189 do 289 kuna, ovisno o namjeni koju želite. Jedna kapsula je dovoljna za 20 korištenja, no ako imate dužu kosu računajte da ćete uređaj morati paliti dva puta za jednu primjenu.

Da li bi preporučila da kupite? Ne. Smatram da je uređaj za ono što pruža preskup, osobito na duge staze jer morate kupovati nove kapsule svakih mjesec-dva. Dobra priča i ideja, no novčano neisplativa.

Ako Vas je svejedno zaintrigirao ovaj uređaj i htjeli bi isprobati, dostupan je na njihovoj službenoj Reduit stranici i na Cult beauty (gold verzija koja je skuplja i kapsule).

*PR uzorak