Prije nekoliko mjeseci, dok je trajala Black friday akcija, odlučila sam se nakon jako dugo vremena počastiti novom paletom sjenila. Kako je Too Faced Pumpkin spice paleta sjenila bila na akciji na Douglas.hr stranici, a već neko vrijeme se nalazila na mojoj wish listi, odabir je pao na nju.

ŠTO KAŽE TOO FACED O PALETI?

Pumpkin spice paleta sjenila dolazi s 18 različitih i bogatih nijansi. Nadahnuta je toplim jesenskim bojama, a sama paleta ima miris kao ”pumpkin spice” (Amerikanci tako nazivaju kombinaciju začina cimeta, klinčića i muškatnog oraščića). Pomoću toplih i kremastih nijansi, s kojima je lako za raditi, može se postići od jednostavnog dnevnog looka do večernjeg jačeg i intenzivnijeg izgleda.

AMBALAŽA PALETE

too faced pumpkin spice
too faced pumpkin spice recenzija

Too Faced Pumpkin spice paleta sjenila ima predivan dizajn ambalaže koji mami poglede. Metalna kutija je čvrsta i kvalitetno izrađena, a njezino zatvaranje na magnet omogućuje lako korištenje palete. Naziv palete je otisnut na prednju stranu ambalaže, a detalja nikako ne nedostaje. Čak i kada se paleta otvori, može se vidjeti kako su htjeli prenijeti priču jeseni i bundeva u dizajn.

KAKVE SU NIJANSE?

Pumokin spice paleta sjenila
Nijanse u Pumpkin spice paleti sjenila

Neću lagati, no kada sam prvi put vidjela predstavljanje nove Pumpkin spice palete, nisam bila na prvu oduševljenu. Čak sam rekla kako ju ne planiram kupiti. Što se promijenilo?

Pumpkin spice paleta sjenila ima 18 nijansi koje, možda na prvu djeluju basic i već viđeno. No, što sam je više gledala, to su me nijanse sve više i više privlačile te sam shvatila da se s njima može postići zaista dosta različitih makeup lookova.

Nijanse se kreću od toplo smeđih ( Cocoa drizlle, Spice spice baby, Warm & cozy), preko bundeva nijansi ( Ginger spice i Pumpkin spice), oker (Sweetie pie) pa sve do nježnijih rozih (A la mode, Crisp, Oh my gourd) i ljubičastih (Psl & chill i Spice of life). Čak su se pronašle zlatne i brončane nijanse (Fall vibes i Falling for you).

MOJE ISKUSTVO

Pumpkin spice paleta sjenila me nije ostavila ravnodušnom. Od prvog puta kada sam je otvorila, zamirisala je po klinčićima i muškatnom oraščiću. Sam miris nadahnjuje osobu da se poigra s paletom i toplim bojama. Nijanse su zaista predivne i stvarno se da raditi s njima. Jako se lijepo blendaju bez obzira na to što pod prstima djeluju suho (za razliku od npr. Anastasia Beverly Hills paleta koje imaju doslovno ”puteraste” teksture sjenila).

Shimmer nijanse su predivne, a moj favorit je definitivno Fall vibes, predivna zlatna nijansa. S paletom se zaista mogu postići razni lookovi i da se s njom igrati unedogled. Iako nisam veliki fan ljubičastih nijansi, moram priznati da sam baš zadovoljna s takvim nijansama koje su se pronašle u paleti.

Too faced pumpkin spice paleta sjenila
Too Faced Pumpkin spice paleta sjenila na očima

Osobno sam zaista zadovoljna i ne žalim niti kune potrošene na paletu. Ako ste u potražnji za jednom dobrom i kvalitetnom paletom, s kojom možete postići primarno look s toplijim nijansama s par ekstra začinjenih boja, imate moju toplu preporuku. Nemojte zaboraviti baciti oko na moj blog post s najboljim nude ruževima, kako bi ukomponirali uz ovu paletu.

Too Faced Pumpkin spice paleta je dostupna preko Douglas.hr stranice po cijeni od 375 kn.