Ako me pratite na Instagramu, mogli ste vidjeti da uvodim novu rubriku na svom blogu. Odlučila sam jednom mjesečno testirati proizvode koji su mojim pratiteljima odlični. Tako da krećemo s Maybelline The falsies lash lift maskarom.

Hvala mojim pratiteljicama Antoneli, Ani i Katarini na preporuci! S obzirom na to da je bio veliki hype oko te maskare prije nekoliko mjeseci kada je izašla, odlučila sam ju testirati.

ŠTO KAŽE MAYBELLINE BRAND O MASKARI?

Maybelline maskara The falsies lashlift
Maybelline maskara The falsies lashlift

Maybelline maskara The falsies lashlift je maskara koja podiže trepavice te im daje dramatičnu dužinu i volumen. Maskara daje trenutni efekt podizanja i efekta lažnih trepavica.

Četkica je dvostruko zakrivljena za podizanje, a formula sadrži natopljena vlakna koja hvataju trepavice od korijena kako bi ih podigli, učvrstili i produžili. Maskara se ne gruda, mrlja i ljuska te traje čitav dan na očima.

Naglašavaju da se maskara može nanijeti u nekoliko slojeva, no bitno je da se slojevi ne posuše u međuvremenu.

AMBALAŽA I ČETKICA MASKARE

Maybelline maskara The falsies lashlift
Maybelline maskara The falsies lashlift

Maybelline maskara The falsies lashlift ima vrlo moderan dizajn ambalaže. Maskara je kromirana s ljubičastim matiranim čepom.

Četkica je po mom guštu. Dlačice četkice su sintetičke i pokazalo se do sada da u najviše slučajeva takve maskare najbolje funkcioniraju na mojim trepavicama. Jedina maskara s gumenom četkicom koja me godinama oduševljavala je također Maybelline i to njihova legendarna Lash sensational maskara.

MOJE ISKUSTVO

Bila sam dosta skeptična jer je jako puno blogerica i influencerica hvalilo ovu maskaru. Moj najveći problem s maskarama jest da na mojim masnim kapcima i suznim očima se redovito muljaju i preslikavaju. Nedavno sam pronašla povoljno rješenje u Essence maskari tako da ako Vas interesira skoknite na moju blog recenziju.

Daje jako lijepi volumen i dužinu mojim trepavicama. Lako se nanosi i fino uvije moje trepavice. Boja je vrlo pigmentirana i s maskarom dobijete dramatične crne trepavice.

Maybelline maskara The falsies lashlift
Lijevo oko s maskarom,desno bez

Testirala sam maskaru namjerno u najgorim uvjetima da vidim kako će se održati na očima. Koristila sam je nekoliko dana za redom i to dok je bilo iznimno vruće i sparno. Također, jedan dan je bio jako vjetrovit i moje osjetljive oči su suzile. Ugodno sam se iznenadila s trajnošću i izdržljivošću maskare na mojim očima. U većini slučajeva, maskara bi mi se preslikala ispod obrve i razmuljala u kutu oka gdje mi najviše suzi.

Sve u svemu, jako dobra drogerijska maskara koja zaista traje na očima. Nije mi najbolja i najdraža maskara koju sam do sada isprobala zato što preferiram malo prirodniji izgled trepavica, no daleko od toga da je loša.

Ako volite dramatične trepavice, a da je maskara dugotrajna na očima onda bi Vam se mogao svidjeti ovaj proizvod.

Maybelline maskara The falsies lashlift je dostupna u svim bolje opremljenim drogerijama i na Notino stranici po okvirnoj cijeni od 70 kn.