Sjećam se prije četiri godine kada su primeri bili na vrhuncu slave. Ono što se najviše tražilo od jednog primera jest da dobro zagladi i zamatira lice. Srećom po osobe sa suhom i dehidriranom kožom, brendovi su se više okrenuli hidrataciji i prirodnom izgledu, stoga je u zadnje vrijeme takva ponuda postala i više nego raznovrsna. Dragi i povoljni drogerijski brend Essence donosi nam Skin lovin’ sensitive primer za lice, pa ajmo krenuti sa seciranjem.

ESSENCE PRIMER ZA LICE

Essence Skin lovin’ primer

Što kaže Essence o svom primeru?

Essence Skin lovin’ primer za lice je savršena podloga za makeup. Lagana i hidratantna formula lako prianja na kožu, čineći ju glatkom i blistavom.

Hidratantna aloe vera umiruje kožu i osigurava super glatki osjećaj. Mekane teksture i nekomedogene formule, idealna je za osjetljivu kožu.

Primer ostvaruje prirodan izgled i daje tenu svježi izgled. Ne sadrži umjetne mirise, parabene, alkohol, silikone i mineralna ulja.

AMBALAŽA PROIZVODA

essence primer za lice
Ambalaža koja stane u svaku torbu

Essence primer za lice ima klasičnu plastičnu ambalažu. Ambalaža dolazi s 30 ml proizvoda. Pakiranje je matirano s istaknutim crno tirkiznim slovima. Praktična ambalaža koja stane u svaku torbicu.

MOJE ISKUSTVO

Essence primer za lice
Bijele i guste teksture, lako se razmazuje i upija u kožu

Inače nisam osoba od primera za lice, ali nikada neću reći ne dobrom hidratantnom primeru. Moja koža je mješovita, sklona dehidraciji s masnom T zonom i bez proširenih pora.

Tekstura primera je dosta gusta i malo proizvoda može biti dovoljno za cijelo lice. Primer kada se nanese daje jako lijep osjećaj na koži. Nema nikakav miris.

Vrlo brzo se upija u lice i zaista daje zaglađeni osjećaj koži. Puder i BB kreme jako lijepo sjedaju na kožu. Nemam osjećaj zatezanja kože ili neke druge neugodnosti kod ovog proizvoda.

KUPITI ILI NE

Essence svakako ima uvijek cjenovno dostupne proizvode dostupne u drogerijama i većinu puta me ugodno iznenade s kvalitetom. Ako ste u potražnji za laganim i hidratantnim primerom, svakako vam mogu preporučiti ovaj proizvod.

Essence Skin lovin’ sensitive možete pronaći u svim bolje opremljenim DM i Muller prodavaonicama po okvirnoj cijeni od 33 kune.

Pročitajte i moju recenziju o Essence Pretty natural puderu.