U zadnje vrijeme opsesija mi je postala pronalaženje laganih podloga i BB krema za moju dehidriranu i suhu kožu. Nekada mi se čini da je to postala vječita borba iz nekoliko razloga – podloge ističu moje suhe dijelove kože ili ako su preteške i mat, zatežu mi lice, a podton mi često vuče na narančasto ili rozo.

Nedavno me kontaktirala Dodo skin stranica, koja između ostalog drži korejsku kozmetiku. Htjeli su mi poslati nekoliko proizvoda prema mom odabiru. S obzirom na to da nisam bila previše upućena u njihovu kozmetiku, napravila sam malo istraživanje i došla do Klairs Illuminating supple hidratantne BB kreme. Nakon što sam pročitala jako dobre recenzije, odlučila sam se na nju i nakon tjedan dana došla je u moje ruke.

KARAKTERISTIKE

Klairs BB krema dolazi u samo jednoj nijansi za koju tvrde da je univerzalna i da se prilagođava svakoj koži. Ambalaža samog proizvoda je duguljasta, jednostavnog dizajna.

BB krema je predviđena za sve tipove kože, vrlo hidratantna i lagana na licu. Formula je hipoalergena, tako da je sigurna za osobe s osjetljivom kožom.

Sadrži SPF 40 stoga se može koristiti i kao samostalna zaštita od sunca. Na stranici tvrde da je nekomedogena, odnosno da ne začepljuje pore.

Cijena joj se kreće oko 25 dolara, a trenutno ju možete pronaći na Dodo skin stranici po aktualnoj cijeni od 17 dolara.

PERFORMANS

Kremu sam probala nanijeti s četkicom za puder i makeup spužvicom. Finiš je vrlo sličan, osim što je prekrivna moć nešto veća sa spužvicom.

Jako se lijepo stopi s kožom i nijansa odlično odgovara mom podtonu kože. Prekrije sitne nesavršenosti i moje blago crvenilo koje imam na obrazima i području nosa.

Koži daje zdravi sjaj, no ne izgleda masno. Ipak, preporučujem setirati s puderom u prahu jer krema na koži ostaje malo ljepljiva . Kroz dan izgleda jako prirodno na koži i ne oksidira.

ZAKLJUČAK

Kako BB krema izgleda samostalno na koži, bez dodatnih proizvoda
Ovako BB krema izgleda na koži bez dodatnih proizvoda.

Ovo je BB krema koja je zauzela prvo mjesto u cijeloj mojoj kolekciji po pitanju lakših podloga. Lagana i hidratantna BB krema, prekriva manje nesavršenosti, ne začepljuje mi pore i ne otežava lice. Veliki plus je SPF 40 koji je idealan za nadolazeće ljetne dane.

*PR proizvod