Prije nekoliko tjedana na moju kućnu adresu stigao je jedan vrlo zanimljivi paket. Najnovija Lancome Lash Idole maskara za kojom su poludjele žene divljem svijeta. Naravno da sam odmah morala započeti s testiranjem da provjerim da li je hype opravdan. Pa krenimo redom.

ŠTO KAŽE LANCOME O SVOJOJ MASKARI?

Lancome lash idole
Nova Lancome maskara ima silikonsku četkicu

Lancome Lash Idole maskara cilja na povećanje volumena svake pojedine trepavice i trenutno ih podiže i produžuje bez grudica.

Zakrivljeni štapić maskare potiskuje i lijepi trepavice za efekt otvorenog oka u trajanju do 24 sata, dok 360 mikro čekinja grabi svaku trepavicu od korijena do vrhova (bez obzira na dužinu) za duže trepavice bez nakupina i grudica.

Na kutiji od maskare se još nalaze tvrdnje da pruža 95% instant podizanje trepavica, 94% intenzivnog volumena i 90% trepavica bez grudica i nakupina.

AMBALAŽA LANCOME LASH IDOLE MASKARE

Pakiranje Lancome maskare

Lancome Lash Idole maskara dolazi zapakirana u kutiju, što ne čudi s obzirom na to da se ipak radi o high end brendu. Ono što sam prvo primijetila je koliko me dizajn zbog nijanse roze asocira na Loreal Lash paradise maskaru.

Samo pakiranje proizvoda je dosta drogerijskog stila i moram priznati da mi se klasična pakiranja njihovih maskara više sviđaju. Obično pakiranja imaju visoki sjaj, zaobljena su i odišu elegancijom, dok je ovo pojedino pakiranje mat i kockastog oblika.

MOJE ISKUSTVO

Kada sam prvi put išla isprobati Lancome Lash Idole maskaru, primijetila sam da je četkica silikonska zaobljenog ruba. Osobno, nisam fan silikonskih četkica jer znaju biti dosta grube i ne sviđa mi se završni finiš koji ostave na trepavicama.

No, na prvo isprobavanje ostala sam oduševljena. Četkica je predivno izvukla moje trepavice, bez ikakvih grudica i nakupina.

Trepavice su produžene i raščešljane, bez ikakvih grudica i sljepljivanja trepavica. Volumen nije drastičan već je naglasak na dužini, s čime sam jako zadovoljna.

Sve moje predrasude o silikonskim četkicama su bile srušene jer rezultat me oduševio. Maskaru sam nosila po cijeli dan, i kao osoba s masnijim kapcima kojoj se svaka druga maskara preslikava, nisam primijetila apsolutno nikakvo mrljanje i preslikavanje. Maskara je čak završila u mojoj košarici šminke koju redovito nosim.

KUPITI ILI NE?

Ako ste tip osobe koja si voli priuštiti dobar high end proizvod, s ovom maskarom zaista ne možete pogriješiti. Da li ste spremni izdvojiti preko 200 kuna za maskaru, to je do vas. Bez ikakvog argumenta, ovaj proizvod zaista radi fantastično i traje cijeli dan na očima.

Ako pak niste spremni izdvojiti toliko novaca za maskaru, pročitajte moju recenziju za Essence Bye bye panda eyes maskaru, koja bi vam se mogla svidjeti u tom slučaju.

Lancome Lash Idole maskaru možete pronaći na Douglas webshopu po cijeni od 255 kuna.

*PR proizvod